torsdag 23. april 2009

Ringenes herre ; - ]]
HandlingsreferatRingenes herre foregår da i Midgaard en plass bebodd av; hobbiter, trollmenn og sliktHistorien begynner med at den unge Frodo(hovedpersonen) arver ringen av onkelen Bilbo, men ringen er ikke like harmløs som den ser ut til å være. Da forteller veiviseren Gandalf frodo at han nå har en magisk ring med store krefter, men har forteller også at Frodo aldri får låv til å bruke ringen. Magien i ringen er nemlig forfalsket av den onde Prince Sauron å kan bare brukes til onde tjenester. Sauron hadde nemelig mistet ringen for mange år siden.Da bestemmer de seg for å øddelegge ringen, men det skulle ikke bli lett.Frodo Lommelun; på engelsk (frodo baggins) er en skikkelse i fantasiverdenen Midgaard. han ble da født den 22 september i året 2968 i den tredje tideverv. Han er som da hovedpersonen i ringenes herre. Sønn av Drogo Lommelun og Primula Brennibuk. Etter at foreldrene hans døde i en bilulykke da Frodo var 12 ledve han da hos sin onkel, Bilbo Lommelun. Som da adopterte han og gjorde han til son arvingBilbo Lommelun; Er en 111 år gammel hobbit , han er da onkelen til Frodo. Han har hatt denne ringen i flere år..

Skitur til Gullingen

11. Mars reiste hele skolen på skitur til Gullingen.Det tok en og en halv time hver vei. Da vi kom til Gullingen begynte de som hadde med seg ski å renne mens de som ikke hadde med seg utstyr fikk leie. :) Det tok litt tid i køen men da folk begynnte å renne ble det kjempe kjekt. ;D
Sola skinte så d ver nydelig vær ; - P
Jeg hadde jo ikke gjort det før så ja.. jeg gikk først på opplærings kurset xDDen første gangen jeg rant da brukte jeg 1 hel time.. ?